AKCIJA – BACHOVE CVJETNE KAPI, SPREJ, PASTILE I KREMA – HITNA POMOĆ – RESCUE

Primjenjuju se kod iznimno stresnih situacija poput šoka, kome, prometne nesreće i sl. Pod jezik valja staviti 4 kapi. Ako nije dovoljno, u čašu vode ukapati 10 kapi i piti u gutljajima.

Ø   Kod osobe u komi, nesvijesti, kod alergijskog šoka, namazati iza uha, na zapešće, usne, te ručne zglobove.

Ø   Kod visokog tlaka, varirajućeg tlaka, zubobolje, glavobolje, migrene, ugriza pčele, piti svakih 5 do 10 min, dok se ne smiri, te namazati mjesto bola.

Ø   Kod pripreme za maturu, ispit, diplomu, pred odgovaranje u školi, za važan sastanak, sudski proces unaprijed se može pripremiti tako da tjedan dana ili mjesec dana redovito pijemo Rescue kapi već prema težini događaja koji vas očekuje.

Oblozi: u1/2 l vode staviti 6 kapi i koristiti za obloge. Kod napetosti mišića u kupelj staviti 15 kapi i namakati se pola sata. Kod velike napetosti, u kadu staviti 20 kapi.

Rescue krema je praktična za nanošenje na kožu. Pogotovo na mjesta koja su bolna. Nakon udarca ili ugriza. Pojačava djelovanje Rescue kapi. Primjenjuje se i kod dugotrajnih migrena, napetosti i za bolna mjesta (kod bolnih ruku nakon dugotrajnog rada na kompjuteru, te za vratni i rameni dio).

Rescue sprej za lakši san

·      Nedirak (Impatiens): napetost

·      Ptičje mlijeko (Star of Bethlehem): šok

·      Šljiva prskulja (Cherry Plum): strah od gubitka kontrolu

·      Pavitina (Clematis): nesvijest, koma, loša koncentracija

·      Sunčanica (Rock Rose): paničan strah, panika, tremor, drhtavica

Pakiranje:

krema: 30, 50 i 100 ml

pastile: 50, 100 i 200 g

kapi:   20, 30, 50 i 100 ml

sprej: 20, 30, 50 i 100 ml

Posted in Uncategorized.