TELE-RADIESTEZIJA

Kako djeluje teleradiestezija?

Svaki atom posjeduje energiju koju zrači te ima pozitivan i negativan pol. Isto tako i svaki organizam i predmet posjeduje polaritet i zrači energijom, no samo živi organizmi posjeduju sposobnost promjene polariteta. Upravo ta promjena dešava se kod neke bolesti ili poremećaja, a često je uzrokovana i dugotrajnim vanjskim štetnih zračenjima podzemnim vodama, raznim elektromagnetskim i električnim uređajima poput dalekovoda, trafo-stranica, ali i radio-stanica, televizora i drugih električnih aparata kojima naši domovi obiluju.

Teleradiestezijom se uz pomoć viska zaštićuje prostor stanovanja, rada ili općenito dužeg boravka od negativnih zračenja koja štetno utječu na vaš organizam. Primijetit ćete nakon tretmana da su možda nestali neki simtpomi koji su vas mučili već duže vrijeme, kao što se pretjerana osjetljivost, nesanica, lakši oblici alergije, itd.

Isto tako čišćenjem samog organizma od negativnih zračenja ispravlja se krivi polaritet cijelog organizma, ali i polaritet dijelova tijela u kojima je prisutna nekakva smetnja ili oboljenje odnosno uklanjaju se energetske blokade čime se izravno utječe na izlječenje. Nakon takve terapije prisutan je ugodan doživljaj prostora koji postaje prijatniji za život primjerice primjećuje se da više vole doći ptice i da cvijeće bolje uspijeva.

Metode iscjeljivanja Ljubice Kos Rosandić

Baza ovih teleradiestezijskih metoda su metode Ivane Galić, najvećeg teleradiestezista na ovim prostorima. Metoda teleradiestezije zahtijeva da za zaštitu prostora date neke osnovne podatke o stambenom prostoru u interaktivnom upitniku, na temelju čega će se odrediti zone negativnog zračenja te zaštititi prostor od njih.

Obrazac

Kliknite na link dolje i sačuvajte obrazac na svoje računalo, pa ga popunite te vratite Ljubici Kos Rosandić na:

e-mail: info@oaza21.hr ili
poštom na adresu:
4. rudeški ogranak 7
10000 Zagreb

Radiestezija-upitnik