TIENS

Kontakt: Ljubica Kos-Rosandić tel: 01 3860 862, 099 4021 830

Svi zainteresirani mogu dogovoriti BESPLATNI razgovor i savjet kod nutricionista 01 3860 862; 099 4021 830,

Adrese i brojevi telefona gdje se mogu nabaviti TIENS proizvodi:

ZAGREB – Rudeš
KOS ROSANDIĆ LJUBICA
BRANJEVINSKI PUT 5, 10090 ZAGREB
01 3860 862, 099 4021 830

katalog_TIENS

Tiens Group Co., Ltd. (“Tiens Group”) koju je 1995. godine osnovao gospodin Li Jinyuan u Tianjinu, Kini, je multinacionalni konglomerat u područjima obrazovanja, turizma, financija, internacionalne trgovine, e-poslovanja,… Tiens Grupa ušla je na internacionalno tržište 1998. godine. Uz poslovne aktivnosti u više od 190 država i regija, TIENS ima podružnice ili poslovnice u 110 država i regija, a osnovala je i strateške veze s tvrtkama iz više od 20 država. Razvojem zdrave hrane, proizvoda za brigu o zdravlju, kozmetike i proizvoda za kućanstvo, grupacija Tiens nudi kvalitetan stil života koji omogućuje zdravlje, sreću, ljepotu i bogatstvo za više od 16 milijuna obitelji diljem svijeta.

Uz svoj doprinos društvu kroz svoju dobrotvornu filozofiju, grupacija Tiens vjeruje u korporativnu društvenu odgovornost i donirala je 200 milijuna USD javne i dobrotvorne svrhe te su također donirali više od 200 milijuna USD humanitarnim organizacijama.

Uspješni, obrazovani menadžment na lokalnoj i globalnoj razini doprinosi ostvarivanju internacionalnih strateških ciljeva Tiens Grupe. Tiens Grupa ima nepobjediv međunarodni tim u smislu istraživanja, inovacija i profesionalnosti, koji broji više od 8.000 zaposlenika od kojih više od 35% ima završen magisterij i više.

Tiens Grupa velikim koracima grabi prema Fortune 500, grupi od 500 globalno najsnažnijih tvrtki, a taj hod temelji se na iznimnom sustavu upravljanja i najnovijim teorijskim znanjima poput napredne Six-Network Interaction Theory (Teorija o interakciji šest mreža), New Swap and Alternative Theory (Teorija o novoj zamjeni i alternativi) i New Supermarket Theory (Novoj teoriji o super tržištu). Naravno tu su proizvodi i priča koji su neodoljivi, motivirajući i inspirirajući milijunima koji danas čine TIENS obitelj.

Vizija: Biti predvodnik u industriji direktne prodaje.

Misija: Osigurati globalnim potrošačima visoko kvalitetne proizvode, edukaciju , poboljšanja kvalitete života i izgradnje harmoničnog međunarodnog društva.

Poslovna filozofija: Doprinos društvu putem obnavljanja ljudskog zdravlja.

Korporativni duh: Doprinos Kini putem industrijalizacije i napora prema višim ciljevima putem usklađenog timskog rada i iskrene posvećenosti.

Smjernice kvalitete: U izgradnji ljudskog zdravlja ostvariti tehničke inovacije, putem održivog razvoja i pomoću srca koje će zadovoljiti kupce.

Princip organizacijskog upravljanja: Rukovođenje znanjem, upravljanjem i posvećenost odnosima i ljudima.

KATALOG PROIZVODA

katalog_TIENS

Dogovorite već danas BESPLATNI razgovor i savjet kod nutricionista:

KOS ROSANDIĆ LJUBICA
BRANJEVINSKI PUT 5, 10090 ZAGREB
01 3860 862; 099 4021 830

 

POSLOVNA PRILIKA

TIENSove neograničene i fleksibilne poslovne prilike omogućavaju vam da radite svojim tempom. Koji god bili vaši ciljevi – provoditi više vremena sa svojom obitelji, odrediti vlastita primanja, biti sam svoj šef ili putovati svijetom – možete ih postići s TIENSom.

TIENS je posvećen unošenju promjena u živote ljudi i naši nezavisni distributeri znaju da radimo kako bi to ostvarili. Težimo ka jedinstvenoj i najboljoj brizi za svoje suradnike. Nudimo raznolike proizvode koji omogućavaju jedinstvenu poslovnu priliku i neograničen potencijal za zaradu. Predani smo poslovnom modelu koji promiće zdrav i lagodan život za sve ljude. Naše partnerstvo je jednostavno…

TIENS će:
-Omogućiti trening poslovnog razvoja
-Predstaviti neprekidnu inicijativu i nagrade
te priznanja za izvedbu
-Izvještavati vas – www.tiens.comwww.tiens.euhr.tiens.com
Vi ćete:

-Dijeliti znanje o proizvodima
-Dijeliti prilike
-Sudjelovati u razvoju svog poslovanja
-Biti predani i ustrajni